Saltar al contingut principal

II Edició dels Premis TFG

· Un minut de lectura
Clàudia Colàs Torres
Estudiante de la Universitat de Lleida

Ahir alguns membres d'AgrospAI vam tenir el plaer d'assistir a la II Edició dels Premis TFG de la Càtedra Universitat de Lleida – Grup Vall Companys d'Alimentació Sostenible.

📢 Roberto García, durant la seva ponència “Dades i Intel·ligència Artificial en un sector agroalimentari més sostenible” va presentar, entre altres projectes, el paper dels espais de dades, esmentant AgrospAI, com a exemple de demostrador d'espai de dades agroalimentàries.

🎓 Els finalistes van presentar els seus TFG, aportant moltes idees innovadores i reflexions valuoses.

🎤 A més, Xavier Tarrus i Lluis Castarlenas Oliva van compartir casos d'èxit d'IA del Grup Vall Companys.

👏 Enhorabona als guanyadors i moltes gràcies als organitzadors per aquest esdeveniment que impulsa el talent universitari i promou un futur més sostenible e innovador per al sector.

#CátedraUdLVallCompanys #AlimentaciónSostenible #InnovaciónAgroalimentaria #AgrospAI #EspaciosDeDatos

II Edició dels Premis TFG